söndag 14 maj 2017

Lammet & BondenIgår behövde vi köpa lite kött och valde att åka till Lammet & Bondens gårdsbutik. Självklart passade vi på att titta på djuren. Lammen blir man ju lätt förälskad i. De är fantastiskt söta!! Tyvärr fanns det ingen chans att kunna klappa dom. Att möta andra djur än vanliga husdjur, är något särskilt. Vilda djur eller bondgårdsdjur spelar ingen roll för mig. Jag blir fascinerad av att bara stå och titta på dom. Grisarna är rätt roliga att titta på, men jag vill inte gosa dom. Dock var jag sugen på att lyfta upp ett av lammen, men jag avstod.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal!

7 kommentarer:

 1. Låter som en härlig plats :D. Älskar verkligen djur. Det är lite av en sorg dock att man är allergisk :/.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig plats! Kram

  SvaraRadera
 3. så härligt:) önskar dig en fin söndag.

  SvaraRadera
 4. Musiken på radion är så mainstream ju?
  Man kan ju inte bara lyssna på enbart samma musik jämnt jämnt jämnt? :)

  SvaraRadera