fredag 26 maj 2017

Mina ögonbryn

Visste du om detta?
Det gäller nog inte mina ögonbryn eftersom de är så glesa. Jag har dessutom lyckats med plockat fel och det ser ut som om det aldrig mer kommer växa ut nya hårstrån just där. Jag hade tänkt färga mina ögonbryn i helgen, men då syns väl att det saknas hårstrån ännu tydligare.

Om du har några bra tips på hur man får fina ögonbryn (om man nu inte redan har det), delge gärna!

6 kommentarer:

 1. hAR HÖRT ATT Brow Enhancer Serum ÄR RÄTT BRA Swiss Clinic ÄR DET SOM HAR DETTA o
  det är TESTat o noga o MAn får penGAR tillbaka om MAn inTe är nöjd =)

  SvaraRadera
 2. Jag plockade sönder mina ögonbryn i yngre tonåren vilket resulterade i helt kaosartade ögonbryn! Förra året lämnade jag dock ögonbrynen helt i fred från färgning och plockning vilket nu resulterat i att de blivit tjocka igen :) Nu plockar jag inte längre mina ögonbryn utan rakar "the strays" med en speciell ögonbrynsrakhyvel och skulle vilja påstå att de är finare än någonsin :)

  SvaraRadera
 3. Ögonbrynsfärg och pensel fungerar bra på mina =D

  SvaraRadera
 4. Haha, tror knappast att jag har sådär många strån heller :p

  SvaraRadera
 5. Låt dem vila från allt och låt säckarna vila så borde det komma nytt. Sen finns ju olika piller som är till för starkt och friskt hår, det påverkar alla hår på kroppen ink brynen :)

  SvaraRadera
 6. Låt ögonbryn eller ja vad som helst på kroppen vara, som de ska vara. Naturliga :)
  Det är det som gör oss unika och olika som människor.. :)

  SvaraRadera