söndag 21 maj 2017

Stegutmaning

Snälla, haka på!
Förra året utmanade jag mig själv att gå 1 mil per dag under två veckors tid. Det var en bra start av semestern. Jag tänkte utmana mig själv i år igen, men jag vill helst att fler är delaktiga utmaningen. Det sporrar en till att röra sig mer. 

Eftersom det tar 21 dagar till att utveckla ett nytt beteende (som exempelvis att börja träna), så kommer stegutmaningen pågå i tre veckor. Utmaningen kommer att pågå den 26 juni - 16 juli. Man får omvandla annan sorts träning, såsom exempelvis cykling eller styrketräning, till steg också. Då får man använt denna omvandlingstabell. Alla som kommer att delta kommer att länkas här i min blogg. 

Kommentera i detta inlägg om du vill vara med.

AVBLÅST!


8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, vad kul! Klart att du kan vara med på cykel!

   Radera
 2. Jag är med! Jag vill gå 1 timme varje dag , så runt 10000 steg blir det då gissar jag. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul att du vill vara med i stegutmaningen!!!

   Radera
 3. Låter som en trevlig utmaning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du inte vara med i stegutmaningen?

   Radera
 4. jag minns den utmaningen från förra året, det var såååå imponerande. Jag tänker inte delta (i och med min sjukdomsbild), men önskar ett stort lycka till alla som gör - det är sååååå underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du minns min förra utmaning! Den sporrade faktiskt mig.

   Radera