lördag 3 juni 2017

5 knäppa fakta

Jag såg att Ljuva Julia hade skrivit 5 onödig fakta om sig själv och nu tänkte jag göra detsamma. HÄR kan du läsa Julias svar.  Hoppas du också kan göra samma utmaning!

Kul utmaning!

Jag duschar aldrig på gymmet.  Jag tycker det är bekvämare att duscha hemma, så slipper jag att släpa med duschhandduk, schampo, hårtork, borste, deodorant osv.

Jag skäms för att sjunga "in public".  Jag slipper helst! Jag kan sjunga hemma, men jag känner mig inte alls bekväm med att sjunga allsång eller framför andra. Min sångröst är inte särskilt vacker och jag blir besvärad av att höras.

Jag kollar på olika svenska YouTubers fast att jag är över 40. Jag kan tycka det är lite kul, men samtidigt kan jag inte påstå att jag blir särskilt inspirerad. Jag är nyfiken och vill kolla, men jag brukar ofta spola fram, när videoklippen är längre än 10 minuter.

Jag tycker det är jobbigt att sminka mig. Jag tycker att det är fint med smink, men jag är oftast osminkad för att jag blir stressad över att behöva ta tid till det.

Jag känner mig obekväm med att tala engelska. Jag tycker att jag talar jättesnygg engelska, men det är när jag talar engelska med mig själv. Annars får jag ofta munhäfta när jag ska formulera mig på ett annat språk.


7 kommentarer:

 1. Gud, ja, det är bara att använda textbilderna, jag gör dem i photoshop så de är inte skrivskyddade eller kopieringsskyddade på något vis (gäller alla textbilder i min blogg om du skulle stöta på någon annan som passar in i dina inlägg ^^).
  Jag visste inte detta om dig , möjligen det med Youtubers, men annars inte :D Jag gillar att sminka mig, men hatar att duscha.

  SvaraRadera
 2. Tror ganska många följer YT, jag gjorde det mer flitigt innan alla började vara där. Nu är det inte lika kul längre, jag föredrar mindre forum tror jag :-p

  SvaraRadera
 3. Detta var verkligen så roligt inlägg!! :)

  SvaraRadera
 4. Nej ska inte se på Guldtuben. Gör du det? :P

  SvaraRadera
 5. Tack för din komentar. Kram Linda

  SvaraRadera