måndag 26 juni 2017

Barn på gymmet


Så god!
Jag stack iväg till gymmet tidigare idag. Så gött det skulle bli med träning, tänkte jag. Jag började med att värma upp på motionscykeln. Därifrån började jag hålla koll på en killes ungar. (Varför kan man fråga sig. En arbetsskada, antar jag.) Ungarna sprang runt och kände på grejerna. Den minsta var nog inte mer än 2 år. Plötsligt kände jag oro för att en av dom ska tappa en tung vikt på fötterna eller att de ska klämma fingrarna. Den minsta skriker titt som tätt. Varför ska jag känna ett ansvar för några jag inte ens känner? Jag sa inget till pappan, men jag kände mig lite som en tyst gnällkärringJag tycker ändå inte att gymmet är en lekplats för barn, för jag tänker på deras säkerhet. Jag tänker på vad som skulle kunna hända. Tänk om de råkar få en tung skivstång på sig!

Hur som, de gick efter en stund. Det blev lugnare på gymmet och jag kände att kunde släppa "ansvaret". Skönt!

Tycker du att föräldrar ska ha med sig sina barn till gymmet?

9 kommentarer:

 1. Näee tycker inte man ska ha dem med sig, gymmet ska vara egentid

  SvaraRadera
 2. Om man tar med barnen till gymmet får man hålla koll på dem. Men jag hade nog känt som du, ett ansvar, yrkesskada haha... skulle aldrig ta med min tvåring på gymmet...

  SvaraRadera
 3. men gud varför håller de inte reda på dem ?? Fardligt ställe för barn . ja men tyvärr ja känner igen mej o ja ska ju inte ha ansvär men ändå är man där o håller på suck
  kramiz o du du har såå fin header gillar den

  SvaraRadera
 4. Köpte faktiskt precis hem den och ska testa idag =)) Håller tummarna för att den är god! Kram <3

  SvaraRadera
 5. Nä, jag tycker inte barnen ska springa runt inne på gymmet. Jag har min dotter på minisats så kan hon leka där inne medan jag tränar.

  SvaraRadera
 6. Kan ju gå riktigt illa om barn får härja fritt på gymmet! Skulle inte heller kunnat slappna av själv...

  SvaraRadera
 7. Eftersom jag är ämneslärare så blev sidorna liksom för få. Jag har ju olika listor för alla klasser och undervisar år 4-9 i bild och år 7-9 i svenska, så de räcker liksom inte till. Men som klasslärare tror jag de är bättre utformade :D

  Jag är så sjukt ocharmig och tycker främst att det är ofint, etikettsbrott närmast, att ha barn på gymmet. Jag tänker inte ens på deras säkerhet, tänker bara på mig själv >.<

  SvaraRadera
 8. Men nej det är inte okej att lämna dom bara sådär. Som du säger dom kan ju faktiskt tappa en vikt och då blir det inte speciellt skoj... Tycker inte heller det är att ta hänsyn till alla andra som tränar

  SvaraRadera