söndag 25 juni 2017

Brunch på Ritz


Fin miljö
Idag blev vi bjudna på god brunch på Ritz i Göteborg. Anledningen var för att fira svärmor, som idag fyller 70 år.  Vi var där för drygt två år sedan också. Då var det svärfar som fyllde 70 år.

Så mycket gott!
Så mycket gott det fanns att äta! Det känns lyxigt att. kunna gå i flera vändor och ta vad man vill och hur mycket man vill. Jag är fortfarande mätt efter besöket, så jag behöver nog inte äta något ikväll.

10 kommentarer:

 1. Men åh vad mysigt! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Såg super gott ut, brunch är så mysigt<3

  SvaraRadera
 3. Men guuu vad gott det såg ut!! =)

  SvaraRadera
 4. det såg mysigt ut

  SvaraRadera
 5. Tjusigt ställe att käka på. Och vilken härlig mat. Bra ställe att fira på.

  SvaraRadera
 6. Vad mycket gott det såg ut att vara och ett fint ställe :)

  SvaraRadera
 7. Det ser verkligen SÅ lyxigt ut!! :D

  sv: Jag brukar få en från arbetsplatsen från Burde förlag, men ofta använder jag istället filofax/kikkiK med lärarsidorna från filofax. Nu hittar jag ingen hemsida med det, de kanske har slutat säljas i år..!? Suck. En gång använde jag lärarsidorna från personlig almanacka, men det var inte helt lyckat köp :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade funderat att skaffa en från personlig almanacka. Varför var inte lärarsidorna inte bra?

   Radera