torsdag 22 juni 2017

Saker att göra i sommar


Vad ska du göra i sommar?

10 kommentarer:

 1. Låter som en bra planering :)) Njuta och slappna av - yaaaas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen skönt att inte ha så mycket inplanerat!

   Radera
 2. Svar
  1. Det blir härligt! Jag gillar att inte ha så mycket inplanerat.

   Radera
 3. Jag ska göra typ samma, fast inte hunden och en annan destination, men en lugn och go sommar.

  Åh, jag började med att stressen tog över lite olika vanliga funktioner, som att hålla tråden vid läsning eller föreläsning eller konversationer, det gick liksom inte. Men jag kontaktade vården för stresshantering och började KBT. När jag blev utmattad så upptäcktes det av en total hjärnexplosion då jag var på affären och upptäckte att jag inte visste var jag var eller hur jag skulle hitta hem. Hjärnan hade helt stängt av. Ett tag innan hade jag glömt hur motorvärmare och tvättmaskin fungerade, jag bara stod framför dem och tänkte att NU FÖRLORAR JAG FÖRSTÅNDET - för jag visste ju att jag tvättat varje vecka sedan jag var 18 år, att jag använt motorvärmaren i tre vintrar i rad och att jag handlat på samma affär i nästan 6 år. Då blev det sjukskrivning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt att det har gått så långt! Bra ändå att du kontaktade vården.

   Radera
 4. Låter härligt!

  Nej tycker inte heller vi behöver så generösa öppettider som vi har idag.

  Vi har inte några direkta planer, vi skall åka ånglok och åka till djurparken :)

  SvaraRadera
 5. Jag ska vara mycket ute i Stockholms skärgård. Jag ska läsa mycket. Jag ska fota två bröllop i Linköping. Umgås med släkt och vänner :)

  SvaraRadera