söndag 11 juni 2017

Sommarlovet snart här

Härliga sommar!
På onsdag är det sommarlovsavslutning. Det känns ofattbart att vi endast har två dagar kvar till att avsluta det sista, såsom tömma lådan och städa klassrummet. En avslutning är alltid lite känslosam på något vis. Idas sommarvisa och Den blomstertid nu kommer gör någonting särskilt. Och denna avslutning kommer bli lite mer känslosam än förra, eftersom jag kommer ha en ny klass i höst.

Jag kommer jobba några dagar till efter avslutningen, men semestern närmar sig med stormsteg. Det ska bli väldigt skönt. Eftersom vi inte har någon resa utomlands inbokad, så hoppas jag att vi får njuta  av sol och värme här hemma.

Vad ska du göra i sommar?

9 kommentarer:

 1. När får du semester? Vi jobbar sista dagen den 22/6 vilket känns väldigt sent :P Fast våra barn slutar 15/6 vilket också är ganska sent :P

  Men läsåret har verkligen gått fort.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får en riktigt underbar sommar när du väl blir ledig!

  Själv blir det jobb för egen del i sommar :)

  SvaraRadera
 3. under semestern ska jag sola, sola och träna, träna och så äta. Bara lugna puckar.

  SvaraRadera
 4. Härligt vecka 26 går jag på sem, härligt

  SvaraRadera
 5. sv: Tack, det känns så coolt att jag fick bli toppbloggare :D

  SvaraRadera
 6. Det blir en hemmasommar för oss i år med dagsutflykter.

  SvaraRadera
 7. HÄrligt med kommande ledighet. Jag har två och en halv vecka kvar till min. Sen blir jag ledig 5 veckor. Ska bli underbart.

  SvaraRadera
 8. Så härligt! Själv har jag sen semester, så hoppas på kanonväder då :))

  SvaraRadera
 9. Åh så mysigt att ledigheten är nära!

  SvaraRadera