lördag 24 juni 2017

Sugen på älgglass

Det är något särskilt med att höra glassbilens jingel. Det är såklart något man förknippar med barndomen. Jag tror aldrig att Hemglass skulle kunna byta jingel, eller hur?! Senast jag hörde glassbilen komma, var när jag var ute och gick med Balder. Genast gick jag raskare, för jag ville handla innan glassbilen skulle åka vidare.

Glassbilen
Utöver glass till mig och min man, köpte jag glass till hunden. Jag köpt två 3-pack av Hugo & Celines glass. Tänk er älg-, lax- och oxleverglass, som är socker- och laktosfri! Själv skulle jag aldrig vilja smaka på glassen.

Smaskig!
Självklart älskade Balder glassen! Den fick toppbetyg!

Halvfull glassbägare
Matte blev inte lika glad, när hon tog av locket från bägaren. Glassen var redan dyr (120:- för 3-pack) och då hade ju bägarna åtminstone kunnat vara fyllda upp till locket. Men de var de inte, utan glassbägarna är endast halvfulla. Så tråkigt! Hädanefter gör jag hundglassen själv.

12 kommentarer:

 1. Så mumsigt med glass men tråkigt att det inte var fyllt

  SvaraRadera
 2. instämmer att det var dåligt att de inte kunde fyllt upp mer

  SvaraRadera
 3. Vilken konstig glass men vad kul att vovven gillade det. Jag har aldrig hört talas om glass för hundar tidigare! :-D Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du lärt dig någonting nytt!

   Radera
 4. Det är flera år sedan jag handlade av glassbilen. Den stannar inte utanför oss tyvärr. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Men gud, det va väldigt snålt!

  SvaraRadera
 6. Visste inte ens att det fanns hunddglass.

  SvaraRadera