måndag 17 juli 2017

Gummistövlar

Igår regnade det här. Så tråkigt! Men en annan måste ta promenader ändå. Hunden Balder tar ingen hänsyn till vilket väder det är. Jag upptäckte då att det hade  gått hål i mina gummistövlar. Jag har haft dom ett par år, så de har väl gjort sist. Det innebär att jag behöver ett nytt par. Det är så tråkigt att köpa gummistövlar, men jag behöver verkligen ha ett par. Att behöva välja är inte alltid så enkelt. Jag kan inte ha alltför höga gummistövlar, eftersom jag har ganska så breda vader. 

Vilka ska man välja?!
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Jag har provat Tretorns låga tidigare (dessa), men de kunde jag inte alls använda, för de var svåra att få på och de satt trångt över ovanför foten. Därför vågar jag inte beställa något par från Tretorn i fortsättningen. Det är viktigt för mig att de är lätta att få på och att de funkar att promenera i.

Vilka tycker du att man ska välja? Vilka gummistövlar har du själv?

21 kommentarer:

 1. Jag har ett par höga från Hunter som är supersköna! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Ilse Jacobsens var riktigt snygga! Men Viking såg också rejäla och bra ut.

  SvaraRadera
 3. Mysigt ändå att gå ut med vovven! När jag var hundvakt åt en kompis hund och de regnade ute så brydde man sig inte så fort man väl promenerade iväg :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Kul du gillade mina svar. Jo, men The Body Shop är ju underbart, bra presenter också! Gav bort en showergel till svärmor igår, hade fått premie i nån tidningsprenumeration och jag gillade inte den doften, perfekt att ge bort då =)
  Jag håller med - förr brydde jag mig bara om att ha många följare, men jag kunde aldrig svara på varför jag ville ha följare! Nu känner jag att det är en lättnad när jag känner igen bilderna på dem som läggs ut på instagram... dem bilderna försvann i flödet när jag bara hade massa andra jag inte hade en aning om vilka dem var...

  SvaraRadera
 5. Jag gillade viking & det var det enda paret som hade i min stl (34)
  Får nog klicka hem ett par :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm...De var för stora - Trist!

   Radera
 6. Jag gillar vanliga långa gummistävlar, men jag har stora vader och det går aldrig. Så jag har köpt ett par korta från ICA Maxi, haha ;)

  SvaraRadera
 7. De första från hunter är helt klart snyggas i min mening! :)

  SvaraRadera
 8. Hört så mycket bra om Hunter stövlarna så skulle nog tagit dom<3

  SvaraRadera
 9. Jag hade också tagit Hunterstövlarna.

  SvaraRadera
 10. Skulle också behöva ett par! Men de senaste jag köpte gav mig hela tiden skoskav i hälen så fick sälja av de ;o

  SvaraRadera
 11. jag gilla nr 3 bäst! Så snygga :)

  SvaraRadera
 12. Jag har höga vrister och breda vader och kör alltid Tretorn.
  Det finns inga bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För höga kan jag inte ha, för jag är så kort. Gummistövlarna hamnar ju ovanpå knät.

   Radera
 13. Googla på "Tretorn sub gummistövlar". Den Tretorn modellen är så skön. Perfekt om man som jag har breda vader, lite hög vrist och vill ha en stövel som är bekväm att promenera med. Mvh Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Tyvärr hittade jag inga i storlek 35. Det stod dessutom att de var stora i storleken.

   Radera
 14. Hej!
  Alla paren är bra, hunters kostar säker lite mer pga märket.
  Fick du tag på några stövlar sen?

  MVH Per

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ett par La Crosse: https://www.junitjejen.se/2017/08/torr-om-fotterna.html

   Radera
  2. Hej!
   Ok, tur du hittade ett par som passa.
   MVH per

   Radera