torsdag 13 juli 2017

Shopping I Ullared

Igår blev det en bloggfri dag. Jag hann inte blogga helt enkelt. Det blev en röjardag här hemma. Dammsugning, tvättdag, byte av sängkläder, rensning i garderober.... Imorgon får jag nog fortsätta röja lite grand. Idag blir det en paus från det. Jag ska nämligen iväg till stan om en stund.Här är ett litet klipp från Ge-Kås. Jag tycker det är riktigt kul att skapa film, men helst vill jag inte själv bli filmad. Jag skulle inte vara bekväm med det. Hur som helst, min kundvagn blev varken halvfull eller överfull och det kändes ju bra. Det finns ju hur mycket som helst på Ge-Kås, som man skulle vilja ha. Mest blev det praktiska saker såsom exempelvis tvättmedel och tvål. Kostnaden blev "bara" drygt 1000:-.

Ha en fin dag!

20 kommentarer:

 1. Jag shoppar alltid alldeles för mycket där :)

  SvaraRadera
 2. Jag shoppar väldigt lite fniss ...
  Ha en fin kväll & hoppas solen värmer ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas solen skiner där du är!

   Radera
  2. Jaaa så ljuvligt & skönt med ☀️

   Radera
 3. Så skönt med en röjar dag :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul med shopping på Ullared! :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Vilket roligt klipp och vad lite folk det verkade vara den dagen??

  Man får allt på plats som jag behöver, samt övrigt man behöver kan man behöva åka iväg på kurser ibland, men då åker vi hela gruppen på föreläsningar osv, resten har jag annars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, et var inte så mycket folk den dagen, så vi hade tur!

   Radera
 6. Vad roligt! Älskar Gekås :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad kul, jag vill med till Ullared :D

  SvaraRadera
 8. Vill med till ullared. Men det får nog utebli nu när jag måste betala självrisken på bilen istället :(

  SvaraRadera
 9. åh, gullebalder!! Och så duktig du är på att filma :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Visst är Balder gullig!

   Radera