lördag 29 juli 2017

Sparade minnen


Bilder framkallade
Äntligen har jag framkallat bilder! Jag har länge funderat på att beställa en fotobok med endast Yambo-bilder. Jag har så många fina bilder på honom både på mobilen och Instagram. Eftersom jag är så rädd att mista alla bilder, ville jag framkalla "fysiska" bilder.

Bilder på Yambo
Nu blev det aldrig en fotobok, utan jag satte in bilder på Yambo från att han var valp tills han dog, i ett litet album. 

Pyssel
Text till bilderna
Jag skrev lite grand under de flesta bilderna. Så kul! Texten blev inte så rak, när det saknades linjer i fotoalbumet, men personligt blev det iallafall.
Så saknad!
Färdigt!
Jag satta på alfabetsstickers på framsidan. Jag är så glad över att jag äntligen har det lilla albumet, som jag så länge har funderat på att fixa. Nu finns minnen av älskade Yambo sparade i ett album.

15 kommentarer:

 1. Jätte fint fixat!
  Det är verkligen roligt att samla och bevara sina min en av en fin vän, från början till slutet...

  SvaraRadera
 2. Så fint minnesalbum ❤️

  SvaraRadera
 3. Hej Hur framkallade du bilderna från mobilen och instagram? Vill så gärna också göra det. :-) (maila om du vill elli_g@live.se) eller skriv svaret här så.. tack på förhand. //Elli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick till närmaste fotobutik. Där fanns s k fotoautomater. Jag fick låna en sladd till mobilen och det var bara till att klicka sig fram.

   Radera
  2. Hej. Aha där ser man. Tack så mycket för svar, ska göra det samma! :D tack tack

   Radera
 4. ni har inte funderat på en ny sån ras?
  jättefint önskar dig en trevlig söndag
  kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan hända att vi skaffar en hovawart igen. Vi gillar ju stora hundar, men någon gång skulle det kännas smidigare med något mindre.

   Radera
  2. jag förstår själv är det väl tvärtom här då jag/vi gillar små
   eller kanske både ock

   Radera
 5. klart bilderna ska sparas... bra tänkt!

  SvaraRadera
 6. Älskar att framkalla bilder och göra fotoböcker. Alla mina tidigare djur har en egen minnesbok med text och foton i som jag kan bläddra i när saknaden blir för stor <3

  SvaraRadera
 7. såå fint! älskar att jobba med bilder

  SvaraRadera