fredag 21 juli 2017

Yambo i våra minnen


Finaste!!!

Älskade Yambo! Sorgen är inte så stor längre. Jag vet ju att du inte längre behöver lida och det är jag lättad över. Men saknaden blir större. Älskade Yambo! Yambo var en så himla fin hund. Han har varit ifrån oss i mer än 8 månader, men det känns som att det var igår han lämnade oss. Det är första sommaren utan Yambo och det känns så konstigt. Yambo kommer alltid vara en speciell hund för mig, eftersom han var den första hunden jag har följt från valp till seniorhund.

♡ YAMBO 

16 kommentarer:

 1. Så söt och så sorgligt! 💕

  SvaraRadera
 2. <3 Vad ledsamt, en vän som inte finns längre. Kram och ta hand om dig

  SvaraRadera
 3. Underbara Yambo - Förstår saknaden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han var verkligen fantastisk!

   Radera
  2. Ja,det var han jag som inte träffat honom/er får tårar i ögonen när jag ser/läser om honom ...
   Har själv mist pälsklingar & ...Älsklingar!Förstår den där känslan & saknaden alltför väl/Kramar om

   Radera
 4. Så himla fin och jag förstår att du saknar! <3 Kramis

  SvaraRadera
 5. Åh förstår hur det känns. Man glömmer aldrig sina hundar men sorgen och saknaden blir lite lättare med tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att sorgen blir lättare, men att saknaden inte avtar.

   Radera
 6. Åh, måste kännas så tungt :/ Så himla fin han var! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland känns det tyngre än andra dagar.

   Radera