lördag 19 augusti 2017

Förhösten

Hösten hälsar på
Även om det är soligt och är ett fantastiskt väder, så känns det i luften att hösten knackar på dörren.  Förhösten är här. (Finns det?! Man brukar ju prata om försommaren.) När hösten är här på riktigt, hoppas jag att det kommer att bjudas på många vackra höstdagar. En solig och härlig höstdag är inte fel! Jag tycker det finns en tjusning med varje årstid. Tycker inte du det också?

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att varje årstid har sin egen tjusning. Vi har haft en fantastisk dag med både sol och värme. Visst märks det att hösten är på väg eller man kanske ska säga brittsommar som jag fick lära för något år sedan.

  Kramis på dig

  SvaraRadera
 2. Ja det känns verkligen som att hösten är här :( Deprimerande!

  SvaraRadera
 3. Jo,jag håller helt med dig - Alla årstider har sin tjusning ... ❤️

  SvaraRadera
 4. jag tycker hösten är mysig :) förutom att det blåser typ hela tiden, då blir min migrän katastrof :(

  SvaraRadera