måndag 21 augusti 2017

Sommarpratare 2017

Man kanske inte ska betygsätta, när man inte har lyssnat på alla sommarpratare. Men jag hade ingen lust att lyssna på sommarpratare som jag inte hade någon aning om vem hon/ han var. Det var några till jag hade tänkt att lyssna på, men det har ännu inte blivit av. 


Tommy Ivarsson - Så gripande! Tommy berättande om sin son Jonathan, som var sjuk sedan han föddes.  Efter tre års väntan efter nya lungor, dog sonen år 2015. Jag lyssnade på avsnittet medan jag tränade på gymmet. Det skulle jag inte ha gjort, för det var svårt att hålla tårarna borta. ⭐⭐⭐⭐⭐

Rickard Söderberg - Rickard hade en verkligt bra berättarröst. Man kunde verkligen förstå hur han upplevde det, när han skulle till skolan varje dag. Jag hoppas att det är större tolerans för olikheter idag på skolorna. ⭐⭐⭐

Janne Josefsson - Den älskade och hatade reportern! Jag tycker alltid att han har gjort bra reportage. De som hatar Janne, är väl de som själva har gjort fel. Janne hade en del intressant att berätta. ⭐⭐⭐

Malin Persson Giolito - Det var intressant att lyssna på Malin, men det är inget av det hon har sagt som har etsat sig fast i huvudet. Därför är det så svårt att berätta om vad hon sa. Jag har läst hennes bok Bara ett barn och den var bra! ⭐⭐

Moa Herngren - Hur ser en familj ut? Kan du beskriva en familj? Moa ingår själv i en bonusfamilj. Hennes avsnitt handlade mycket om familjen. Jag gillade hennes sätt att berätta.  ⭐⭐⭐

Sven Melander - Vem gillar inte Sven Melander? Werner & Werner och Sällskapsresan - I love it! ⭐⭐⭐⭐

Miriam Bryant - Jag har fått uppfattningen att duktiga låtskrivare har upplevt tråkiga saker i sin uppväxt. Detta stämmer in på Miriam. Det var intressant att lyssna på hennes sommarprat och hon berättade på ett bra sätt. ⭐⭐⭐⭐

Fredrik Backman - Först tyckte jag att han lät väldigt lik Jimmie Åkesson på rösten. Hade det varit Åkesson, så hade jag aldrig valt att lyssna på detta avsnitt. I vissa avseenden lät Fredrik vara så lik mig och det kändes kul att känna igen sig. ⭐⭐⭐

Lyssnade du på årets sommarpratare? Vad tyckte du?

2 kommentarer:

  1. Jag har inte alls lyssnat på många sommarpratar i år. Men Tommy Ivarsson var bra och Sarah Sjöström :D Moa Herngrens sommarprat tycker jag också var bra :)

    SvaraRadera