lördag 26 augusti 2017

Träning vecka 35

Idag har träning och en lättare städning stått på schemat. Jag valde att träna på mitt "gamla" gym. efter sista augusti kan jag inte träna där längre, eftersom jag har sagt upp mitt medlemskap där. Jag ser framemot att mer och mer träna på ett större och fräschare ställe.
Gamla gymmet
Hundpromenaderna blir dock av varje dag.
Jag har nu planerat in vilka dagar jag ska träna i nästa vecka på mitt nya träningsställe. Jag tror på att inplanerad träning lättare blir av. Har man dessutom publicerat ens tänkta träningsschema på sociala medier, så har man större press på sig. 

Hur gör du för att träningen ska bli av?!

3 kommentarer:

 1. planerad träning och schemalagd sådan underlättar en hel del, även om jag älskar att hänga på gymmet behöver jag en spark i baken ibland.

  SvaraRadera
 2. Tror med det blir bra och man planerar upp det.

  SvaraRadera
 3. Jag tränar efter mitt schema... när jag slutar tidigt och när jag börjar sent.
  Då blir det 2-3 ggr per vecka. Sen tar vi spontana promenader på kvällarna om vädret är härligt. Och helgerna går vi alltid tillsammans.

  SvaraRadera