lördag 16 september 2017

Skönt väder och hatar shopping

Idag vaknade man till ett fantastiskt vackert väder. Det kändes nästan ovant att stiga upp utan att se eller höra regnet utanför, men så skönt att slippa det.

Morgonpromenad
Imorse tog jag med Balder och rastade honom vid Stamsjön. Jag är lyckligt lottad som har många vackra omgivningar runt omkring mig. 

Vackra Stamsjön
Tänk om man hade en båt!
Det var lite läskigt att gå på bryggan, tyckte Balder.
Frölunda Torg
Att vara ute i naturen var ju fantastiskt härligt! Att åka och shoppa var inte riktigt lika härligt, men nödvändigt. Jag behövde köpa nya kläder, för det känns som jag inte har några alls. Det blev en tur till Frölunda Torg. Jag kom hem med ett par svarta jeans och två tröjor. Efter en fika på Espresso House och shoppingen, var det riktigt skönt att komma hem. Jag kan konstatera att det inte är roligt att köpa kläder. Någon som håller med?
1 kommentar:

  1. Jag håller fullständigt med dig! Jag tycker inte heller det är roligt att åka iväg och shoppa. Jag säger som tjuren Ferdinand: Jag trivs bättre här, där jag kan lukta på blommorna. :).
    Väldigt fina bilder du har tagit på sjön och mycket fin hund du har. Jag kommer att kika in igen och läsa mera här hos dig.
    Tills dess önskar jag dig en bra dag!

    SvaraRadera