tisdag 31 oktober 2017

Vår minitrip

Här bodde vi.
Då har vi nyligen kommit hem från vår minisemester i Halland. Vi bokade en stuga på Örnatorpets gästranch. Där bodde vi även i somras men denna gång hade vi en större stuga. Underbart!

Balder i skogen
på Örnatorpet finner man lugnet och här kan man verkligen koppla av. Vi är inte ute efter en massa uteliv på kvällen. Vi tog istället en pizza på måndagskvällen i stugan och tog det lugnt.

Balder kikar på hästen
På gästranchen fanns flera hästar och Balder brydde sig inte så mycket om dom faktiskt. Visst tittade han på dom men mer var det inte.

Shopping
Huvudattraktionen för vår minisemester var såklart GeKås. Vi bodde ca 1,5 km därifrån, så varför inte passa på? Jag och min man fick gå in i omgångar eftersom vi hade Balder med oss. Han fick inte vara själv i stugan.

Älskade Gekås!
Det var ingen kö utanför Gekås, utan man kunde bara går in. Däremot är det alltid lite krångligt att hitta en parkeringsruta, men jag lyckades även med det.

Denna hade jag velat ha!
Det fanns såklart mycket att titta på. Jag hade gärna velat ha denna minikyl, men jag tyckte den blev för dyr, tyvärr. Men visst var den fin?

Mycket bra att ha!
Jag köpte mig mest bra att ha-varor, såsom tvättmedel och diskmedel. Det blev en del gott till hunden också. Det roligaste var att köpa den nya adventsstjärnan och en väska till mig själv. 

Ett favoritinköp
Dessa hörlurar var inte alls dyra och de var riktigt fina med de små pärlorna på. Det blev visst en accessoar på en och samma gång. 

Imorgon kommer fler inlägg om vår minitrip.

14 kommentarer: