fredag 3 november 2017

5 saker jag gillar med julen

November känns så tråkig! Det blir mörkt tidigt och inget känns mysigt. Men för att göra det bästa av det, så får man väl se framemot julen!

Julklappar
Att slå in julklappar är bland det roligaste som finns! Jag ger mest till mina brorsbarn, men de flesta önskar sig pengar vilket inte är så roligt att ge bort. Men när det är dags för dom att flytta hemifrån, så hoppas jag att de önskar sig paket igen!

Juldofter

De underbara dofterna älskar jag med julen. Apelsiner med nektariner och pepparkaksdoft. Finns det något godare att lukta på? Hyacinter måste jag också lägga till såklart! Det är en sådan härligt juldoft!

Julmarknad på Liseberg
Julmarknader är också roliga att gå på. Det är så mysigt och det är en sådan härlig atmosfär. Sedan är det inte så viktigt att handla.

Helst snö!
Sedan ska det helst vara snö vid jul. Tyvärr har det varit ont med den varan de senast jularna. Det är så vackert med snö och sedan blir dagarna såklart mycket ljusare med snö. 


Sedan älskar jag att lyssna på julmusik! Julmusik gör mig glad och jag tycker det låter vackert. Jag har redan tjuvlyssnat på Winter wonderland med Rod Stewart och Michael Bublé.  Den är så bra!

3 kommentarer:

 1. Instämmer helt! November är verkligen bara en transportmånad fram mot December. Längtar verkligen såå efter att få börja julpynta, lyssna på musik och bara mysa :)) Kram <3

  SvaraRadera
 2. åh så härligt inlägg! jag längtar galet mycket efter julen. jag vill börja julpynta redan nu. haha! :P

  SvaraRadera
 3. Roligt att läsa :D. Håller med dig gällande november :). Man får försöka att piffa upp den med ljus tänker jag :).
  Slå in julklappar gillar jag också så mysigt :D.

  Såg att du kommenterat, om du är intresserad att vara med skulle det vara jätteroligt :D. Annars kan man ju läsa andras också :D.

  SvaraRadera