torsdag 16 november 2017

Hostig och snorig

Bilrutan
Under denna vecka har jag fått skrapa rutorna fler gånger. Det har också varit lite halt ute på vägarna. Jag har kört försiktigt med mina sommardäck.

Bytt vinterdäck
Igår bytte jag äntligen till vinterdäck och det känns riktigt skönt. Det känns lite säkrare att vara ute på hala vägar med dessa.

Prosit!
I för övrigt så har jag ont i halsen och hostar en del. Man känner sig matt i kroppen, liksom. Hoppas verkligen att man snart mår bra igen, för jag vill verkligen till gymmet snart igen. jag hoppa sin mår bättre än jag.

12 kommentarer:

 1. Du menar vad jag ska göra i helgen? =) Krya på dig:)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att läsa att du är så laddad på gymmet! Hoppas du kryar på dig riktigt riktigt kvickt!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig och jag längtar också efter julen

  SvaraRadera
 4. Hoppas du blir bättre snart, krya krya!

  SvaraRadera
 5. Jag bytte till vinterdäck precis innan höstlovet, för förra året blev det halt på höstlovet när jag skulle åka hem från Stockholm. Ville inte råka ut för samma sak igen, och jag är glad att jag bytte när jag bytte nu i år :)

  Krya på dig från förkylningen!

  SvaraRadera
 6. Krya på dig. Tur du har rätt däck för årstiden nu också - även om ni sällan får vårt vinterväglag.

  SvaraRadera