torsdag 23 november 2017

Synas i mörkret

Att det är mörkt på kvällarna nu, har väl ingen missat. Jag är ofta ute då, eftersom man har hund. Vi går oftast i ett motionsspår, men ibland blir det att man rastar hunden någon annanstans. Då kanske man ska gå över ett övergångsställe och hur bra syns man?!! Jag är verkligen dålig på att använda reflex. Jag borde ändra på det. Hur bra är ni på att använda reflexer?

Syns bättre i mörkret
Nu har jag åtminstone tänkt på hunden. Balder är nu rustad med ett LED-halsband från Vovven.nu.  Trots att Balder är långhårig, så kunde man se ljuset av halsbandet. Nu syns att betydligt bättre än tidigare.
Tryggare
Det är ingen 100 %-ig garanti, men Balder kan absolut kännas sig tryggare nu i trafiken, när man kan se var han är.

13 kommentarer:

 1. Så himla bra (och viktigt) tips! :)

  SvaraRadera
 2. Jag går alltid till/från jobbet så det är superviktigt att synas bra när det blir mörkt så snabbt =)

  SvaraRadera
 3. Mega bra och viktigt att synas!

  SvaraRadera
 4. Jag har alltid varselväst med mig så det brukar jag använda i mörkret :)

  SvaraRadera
 5. Tack för grattis hälsningen inne hos mig ♥

  Läste något om att det ska finnas en reflex spray för både djur och kläder, det syns inte i dagsljus utan bara när någon lyser på en =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att det fanns reflexspray.

   Radera
 6. Vilken fin reflex och sånt är verkligen viktigt! <3 Kramis

  SvaraRadera