söndag 3 december 2017

Äntligen träning!

Milonträning
Idag kom jag äntligen iväg på träning! Det har tyvärr inte blivit så mycket träning den senaste tiden. Det har berott på olika saker, men förkylning har varit en av anledningen. Jag tycker att gruppträning är roligast, men på söndagar är det inte något som passar tidsmässigt, så det fick bli milon-träning. Jag blev rejält svettig, så visst ger det en del!

Kettlebells
Efter två varv i milonträningen körde jag lite med kettlebells och hantlar. Jag skulle behöva tips på övningar man kan göra med kettlebells. Har du några att ge?

Bra placering av utrustningen

Det var visst flera brandmän, som tränade på gymmet idag. Jag tycker att placeringen av deras utrustning var väldigt passande.

Nu hoppas jag att det inte dröjer särskilt länge tills nästa träningspass. Ska du träna något i veckan som kommer?

5 kommentarer:

  1. Åh, önskar verkligen jag också motivation till och träna.. Speciellt nu under hösten och vintern. Var hittar du din? :)

    SvaraRadera
  2. Det blev en mil i fredags och intervaller och mage idag. Sen ska jag nog springa imorgon kväll!

    SvaraRadera
  3. Jag vill väldigt gärna träna, men gjorde stora misstaget att köpa ett förmiddagskort istället för ett heldagskort, så nu hinner jag typ aldrig gå dit >.< kansk kan gå på lite promenad och hoppa hopprep!

    SvaraRadera