måndag 18 december 2017

Mina UGGs


I love my UGGS!
Härliga dojor!

Jag älskar mina nya Uggs! Det är ett par classic mini II. De var rätt stora i storleken, så jag fick ta ett par 34:or. Jag har annars storlek 35. Jag kom ihåg när det blev "inne"med UGG. Då trodde jag att det skulle var den modefluga under kanske två år, men de finns fortfarande kvar. 

Har du ett par?!

6 kommentarer:

  1. Jag har inte och har faktiskt aldrig haft ett par! Jag har inga vinterskor överhuvudtaget tror jag ^^ endast sneakers... trist ändå!

    SvaraRadera
  2. Trodde också att det var en fluga, så köpte mina på Rusta för 89 kronor, haha! Önskar mig dock ett par äkta uggs nu. Är ju sååå sköna! Kram <3

    SvaraRadera
  3. Jag har ett par Uggs som jag fick 2011. Dom är stickade i materialet och så fina :D

    SvaraRadera