söndag 17 december 2017

Vackra vinter!

Vacker och härlig hundpromenad!
Så vackert det är ute nu! Jag föredrar lätt lite kyla och snö framför plusgrader och regn så här års.
Jag tror att fler håller med mig.

Godistjuv
Här försöker Balder ta levergodiset ur min hand. 

Årets julkort?!

Vi har inte skickat några julkort i år. Det blir väl att vi lägger ut ett digitalt julkort på sociala medier. Kanske dagens bild på Balder kan bli ett julkort. Men först får vi kanske lägga till en tomteluva på Balders huvud.

8 kommentarer:

 1. Ja, visst föredrar man snö framför regn dessa tider! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad vackert och jättefina bilder! :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Vackert med vinter och hund =D

  SvaraRadera
 4. Mycket fin hund 🐾🐾

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
  https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

  SvaraRadera
 6. Så vackert och så mycket snö ni har fått =)
  Skickade själv 14 julkort i år :) mer personligt och alla har ju inte sociala medier. ;)

  SvaraRadera
 7. Så härliga bilder! Vill också ha en massa snö! Faktiskt första året i vuxen ålder som jag inte skickat julkort... Skrivit ett julbrevaktigt till min gamla dagmamma men annars räckte inte riktigt tiden till..

  SvaraRadera