tisdag 2 januari 2018

Första veckan

Så här blir veckan ich.
Ungefär så här kommer veckan att se ut. När jag är ledig, så planerar in saker, men de kan bli ändrade.  Jag ser framemot Balders simning och hundmässan i Göteborg. Förra året var Balder med på mässan, men i år får han vara hemma när vi är på den.

Vad ska du göra i veckan?

6 kommentarer:

 1. planerna är:
  Nyårsdan slappade mest
  Tisdag:jobba ev åka o titta på säng
  onsdag:jobba
  Torsdag: jobba o sen klippa mig o göra slingor
  fredag:jobba o sen tandläkan kanske mindre roligt ev dans
  lördag:göteborg o my dog sova hotell söndag my dog och sen hem

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra vecka :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Du har planerat :)

  Jag missar själv My Dog, men hoppas att ni får trevligt :)

  SvaraRadera
 4. Det låter härligt! På nyårsdagen städade jag ut julen. Igår jobbade jag bara och resten av veckan ska jag också jobba - samt förhoppningsvis hinna en snowboardtur och en liten shopping på Myrorna :-) och ja, jag jobbar som städerska, har gjort sedan början av oktober och slutar 26 januari ^^

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig vecka <3

  SvaraRadera