lördag 20 januari 2018

Möte med en annan Berner

Efter morgonbestyr och hundpromenad åkte vi till Rusta. Kettlebells var på rea. Därefter åkte vi till Arken Zoo, vilket Balder gillade väldigt mycket. Balder älskar dofterna därinne och han vet att det alltid finns gott smakprov.

Skatås

Därefter åkte vi till härliga Skatås. Där gick vi en runda med Balder. Det var kyligt i luften, men det gjorde oss ingenting.

Kolla tungan!
Vi passade på att träna inkallning med Balder. Vi lekte och det verkade som att Balder blev lite trött tills slut av allt springande.

En sådan sötnos Balder är!
Bamse och Balder
När vi var på väg till bilen, såg vi en annan Berner sennen på håll. Ägarna stannade, så vi kunde låta hundarna hälsa på varandra. Det är inte ofta man möter en annan hund av samma ras.
Husse, varför pussar du en annan hund?! 

Bamse hette den andra hunden. Han var äldre och det märktes. Det var en jättefin hund och det funkade bra mellan hudarna. Ingen av dom var särskilt intresserad av att leka så mycket. 

7 kommentarer:

  1. Så fina vovvar och vilken mysig dag! :-D Kramis

    SvaraRadera
  2. Men ah vad roligt! Så himla bra bild den sista,hihi...
    Svar: Tack så mycket. Jag har egentligen inte heller tiden då jag jobbar 100% men detta har verkligen blivit min hobby, och det är ju så himla skoj!

    SvaraRadera