söndag 28 januari 2018

På gång med träningImorse stack jag iväg för att träna bodypump, precis som förra söndagen. Liksom då kände jag mig trött, när jag åkte. Men när jag väl var på plats, så kände jag mig taggad. Det känns bra med gruppträningspass, tycker jag. Instruktören hjälper en genom hela passet och man fuskar inte. Tränar jag på egen hand, så kanske jag slarvar om jag inte har någon som pushar. Bodypump gillar jag, eftersom man tränar genom alla muskelgrupper.Förutom att jag kan få inspiration av duktiga instruktörer, så tycker jag att det finns mycket inspiration att hämta på nätet. Jag tycker att Ida Wargs videokanal inspirerar. Hon har lagt ut flera träningsklipp. Om du ska träna på egen hand hemma, så tipsar Ida om flera övningar du kan göra.

Jag ser framemot att ta powerwalks längre fram i vår. Jag vet att man kan ta det även nu, men jag tycker det är roligare att röra mig ute när det är varmare och ljusare.

Vad tränar du för något?

3 kommentarer:

  1. Härligt måste komma igång igen jag med

    SvaraRadera
  2. Idag blir det 5km på löpbandet, igår var det intervaller!

    SvaraRadera
  3. Men åhh vilket bra tips!! Hade inte sett den här innan och fick verkligen så träningspepp nu =) Så tack!! <3

    SvaraRadera