torsdag 11 januari 2018

Träningen är igång

Gymmet firar 5 år
Jag tränade ett tufft pass måndags (det var ett cirkelträningspass) och idag var det pass nummer 2 denna vecka. Denna gång blev det ett 30 minuters sprint-pass (högintensiv intervallpass). Det var jobbigt, men tiden gick riktigt fort. Det känns bra nu. På lördag kör jag mitt tredje pass för denna vecka. Då ska jag testa på crossfit. Att ha kommit igång med träningen, känns bra. Jag hoppas att det fortsätter så och att jag inte hamnar i någon svacka.

Hur går det för dig och din träning?

6 kommentarer:

 1. Min träning är obefintligt just nu !
  Jag har ambitionen men inte tid och orken.
  Och det i sig stressar mig lite...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner igen det där. Jag tror de flesta hamnar i en svacka då och då.

   Radera