söndag 7 januari 2018

Vacker och kylig dag

Nolhagaviken
Burr, så kallt vi har haft idag! Dock har det varit en väldigt vacker dag, så vid 11-tiden skrapade vi rutorna och gav oss iväg. Min man skulle fota fåglar med en kompis, så då passade såklart Nolhagavikens naturreservat i Alingsås väldigt bra.

Burrigt!

Under tiden de fotade, promenerade jag med Balder. Det fanns ingen chans att kunna sitta still på en parkbänk. Det hade varit alldeles för kallt för det.

Vilka underbara djur!
Vi gick till Nolhagaparken och kollade på alla djuren. Balder verkade inte ett dugg intresserad av varken fåren eller getterna. Kanske han märkte av elstängslet, även om han inte kom för nära.

Vacker dag!

Jag visste inte tidigare att det fanns en hundlekplats i Nolhaga. Perfekt! Det var inte en enda hund där, så Balder hade hela rastgården för sig själv. Det var så skönt att kunna låta Balder få springa fritt utan koppel och med högt staket runt om.

Imorgon är det dags att börja jobba igen. Just nu känner jag mig inte så laddad inför det, men jag vet att det kommer kännas helt annorlunda när vardagen väl är igång igen. Hej då sovmorgnar!

6 kommentarer:

 1. Det var kallt här också idag men soligt :D

  SvaraRadera
 2. Ser fantastiskt skönt och härligt ut. Vi hade också sol för en gång skull och det blev en del bilder på prommisen, men de får bli ett inlägg en annan dag. Hinns inte med just nu.
  /P

  SvaraRadera
 3. Mina sovmornar slutade 2 januari... Nu rullar vi in i 2018!

  SvaraRadera