lördag 24 februari 2018

Bilder från min lördag

Söta lamm
Först åkte vi idag till Lammet & Bonden. Det är så kul att kunna köpa fint köpt hos en närliggande bonde. Dessutom kunde man idag få klappa fina och söta små lamm. Man blir ju alldeles sjuk! De är ju bara för söta, tycker jag.

Vårt inköp
Vi köpte hem lite mat så vi har ett tag. Balder bli väldigt glad när vi landade hemma. Han fick ett rejält älgben, som han fick mumsa på.

Bergums kyrka
Vi körde sedan till Bergums kyrka. Vi tog en promenad i området. Solen sken och det var mycket snö, så vackert!! Klart att man vill ut och promenera då.

Finaste Balder!
Balder var överlycklig under promenaden. Han ville springa och leka hel tiden. Jag tror att han njöt av det fina vädret lika mycket som vi.

Så vackert!

Djurspår!
Jag vill ju helst att all snö försvinner även om det är vackert. Jag längtar efter våren enormt! Fast det blir mer tydligt vart vilda djur har rört sig, nrä det är snö. Det är riktigt kul att kolla på djurspår.

5 kommentarer:

 1. Men åh vilka söta lamm och jag smälter! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Jaså det finns snö hos er också, minsann... fast ni är snart utan. Vi kommer ha snö i minst två månader till. Hoppas bara det blir så där fint skidföre som det kan bli på vårvintern med skarsnö och sooool. Det längtar jag till.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen vackert med snö, sol och ljus. Snart har vi grönskande kvistar också. Härligt!
  /P

  SvaraRadera
 4. Åh, så söta lamm!!
  Och Balder är också jättefin! :D

  SvaraRadera