söndag 11 februari 2018

Den bästa träningen

Härligt med träning!
I förra veckan blev det inte så mycket träning, men igår blev den av. Jag tycker bäst om gruppträning, men eftersom tiderna inte passade, så fick det bli träning på gymmet istället. Den bästa träningen är ju den som blir av, så jag får vara nöjd. Nu i veckan är jag ledig på grund av sportlov och då kommer verkligen träningen bli av!!! Underbart!!!

Har du planerat in din träning för vecka 7?

6 kommentarer:

 1. Låter skönt :).

  Det enda jag tänkt är faktiskt att försöka gå hem från jobbet. Eftersom vi ska sitta med nationella proven på stan på onsdag ska jag både gå ner och upp därifrån på onsdag sen tänkte jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En härlig promenad från jobbet låter inte alls dumt.

   Radera
 2. Låter skönt! Fokus den här veckan är återhämtning. Har något i kroppen som inte riktigt vill bryta ut, så får ta det lugnt och ladda till sportlovet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är viktigt med återhämtning också.

   Radera
 3. Tycker också gruppträning är roligt =D

  SvaraRadera