söndag 4 februari 2018

Ny träningsväska


Idag tog jag mig till XXL, för jag har ett tag varit ute efter en mindre träningsväska. Oftast duschar jag hemma, så jag behöver sällan plats för duschlakan och duschkräm m.m. Jag hittade en perfekt på 25 l (tror jag!) från Nike.

Nike Brasilia Duffel

Adidas träningsband
Jag köpte också träningsband från Adidas. Jag vet inte om de är de bästa, men jag tror ändå att de är värda att testa. Jag  tänker att jag kan följa träningsvideos på YouTube. Det finns ganska många bra tips på övningar man kan göra.Gött att det finns enkla redskap man kan använda hemma.

3 kommentarer:

  1. En bra väska är värt mycket så man slipper släpa runt på en stor tom säck. Jag köpte en jättemarknad från gymmet där jag går. Den är liksom toppig.....hmm svårt att förklara. Men den har ett specialfack utifrån i ena ändan där man får plats med träningsskorna. Då slipper man ha dem med allt det andra i väskan.
    /P

    SvaraRadera
  2. Jag är på jakt efter rosa träningsband från Casall :-D

    SvaraRadera