lördag 10 mars 2018

Skriv inte detta på Facebook!


Håller du med?

Förutom de saker som de tar upp i videon, så tycker jag inte om följande på Facebook:

1. Snälla publicera inte Facebook-undersökningar av olika slag. Nej, jag bryr mig faktiskt inte om vilken kändis du är mest lik eller vem av dina vänner som du helst borde resa till en öde ö ihop med.

2. Inbjudningar till olika spel. Sluta bara med det!

3. Sluta gilla dina egna inlägg!! Det ser bara dumt ut!

4. Så trött jag blir på alla dessa selfies!! Ledsen, men Facebook känns inte som rätt forum för dessa. Någon gång går ju an, men inte dagligen!  Publicera dina selfies på Instagram eller på din blogg istället. 

5. Dela inte skit! Läs genom artikeln innan du delar. Jag vet inte hur ofta jag har läst artiklar som kanske är 10 år gamla. Dessa känns inte så aktuella längre.

6. Skriv inte om jobbet! Jag delar inte med mig av mitt jobb. Kanske jag delar med mig av någon friluftsdag eller så, men inget annat. 

7. Gör aldrig 5-10 uppdateringar per dag!


10 kommentarer: