måndag 30 april 2018

En del av familjen

Finaste Balder!
Att rasta hunden i skogen, är bland det bästa som finns. Att man dessutom har en hund, som följer en följsamt, blir man verkligen glad av! Man blir stolt! Jag kan lita på min hund.

Älskade!
Jag vet att jag är partisk, men jag tycker att Balder dessutom är väldigt söt. Han är verkligen gosig och han ger så mycket kärlek. Jag lovar, Balder får lika mycket kärlek.

En del av familjen
Jag tror att alla hundägare tycker att hunden är en del av familjen. Är man ifrån sin hund, känner man saknad. Man älskar sin hund lika mycket som det vore ens barn. Dock vet man att man bara har hunden ett par år. Man kommer bli tvungen att en dag, säga hej då. Fast den dagen vill jag inte tänka på nu, älskade Balder!

19 kommentarer:

 1. Ohhh det är underbart och han är så fin

  SvaraRadera
 2. tycker djur Är en s barn så e det me alla mina :D
  så himla söt e han så hoppas dufår ha han länge till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att han kommer leva länge!

   Radera
 3. Klart att hunden är en del av familjen :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin hund. Är man inte tillsammans med sin hund känns det tomt. Min make har blivit allergisk på gamla där. Hunden har fått flytta till min pappa så länge tills vi byggt ett Attefallshus där hon ska få bo.

  SvaraRadera
 5. Ååååh så himla fin!!!

  SvaraRadera
 6. Så fin han är! Klart de är en del av familjen ;)

  SvaraRadera
 7. Sååå himla sant! Mina två små är verkligen familjemedlemmar :* Mina små älsklingar!

  SvaraRadera
 8. Jag håller med dig om att Balder är jättesöt och jättefin! :D

  SvaraRadera
 9. Han är verkligen jättefin. Vad är det ras nu igen? :)

  SvaraRadera