torsdag 12 april 2018

Fått ett paket

Kul med paket, men det var fult!

Ett fult paket väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Brevbäraren har försökt klämma in ett paket med tjocklek på 8 cm in i ett postfack med en springa på 4 cm. Det var ju tur för brevbäraren att inte själva innehållet blev förstört iallafall.


Paket är från parfym.se. Jag hade beställt parfymen London Burberry och Cerrutti 1881. Dessa är två av mina favoriter. Det finns fler dofter som jag älskar, men dessa funkar alltid!

Vilka parfymer gillar du?

7 kommentarer:

 1. Jag tycker det är väldigt svårt med parfymer. Jag gillar ju blommiga dofter men stannar ofta vid ungdomsparfymer, typ. De luktar ju inte gott när de kommer på, om du förstår vad jag menar. Sen är det ju priset! Just nu kör jag med DKNY till vardags.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen svårt! Man kan inte beställa hem en parfym utan att ha testat den på sig själv innan.

   Radera
 2. Men herregud hur tänkte brevbäraren egentligen? Tur att innehållet inte förstördes! Kramis

  SvaraRadera
 3. Tur att innehållet inte blev förstört.
  Jag är en riktig parfymnörd, så jag har alla möjliga, blommiga, kryddiga, varmare och kallare. Det är roligt med dofter, de ger känsla och minnen.

  SvaraRadera
 4. Men alltså posten är bara idioter :( sänder fel också eller också får man inget alls haha

  Ha en fin ny vårvecka :) LOVE Maria

  SvaraRadera