lördag 5 maj 2018

Konfirmationsdag

Min dag började med att hjälpa till med städning här i bostadsområdet. Huset hade en gemensam städdag nämligen. Det var trevligt att träffa grannarna och hjälpas åt.  Dock kunde jag inte vara med hela tiden, eftersom jag skulle åka på konfirmation.

Konfirmation
Det var mitt brorsbarn som konfirmerades i Kungälv idag. Det var en lättsam och fin konfirmation.

Välsignelsen
Uttåget
De ser ut som änglar!

Mums!
Efteråt bjöds det på smörgåstårta och fruktfat hemma hos min bror och hans familj. Självklart fick även konfirmanden ta emot presenter av gästerna.

Det blev en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Fina bilder. Vad man än tycker om religion så är det ett steg i livet.

    SvaraRadera
  2. Åh vad fina dom var och vilken mysig dag du har haft :-D Kramis

    SvaraRadera