lördag 26 maj 2018

SICKEN LÖRDAG!

En varm lördag!
Att sätta sig framför datorn sådana här dagar, känns inte särskilt lockande alls. Det är först nu jag sätter mig för lite datortid. Vädret har varit fantastiskt idag - också! Jag har idag legat en stund på badplatsen för att sola. Det var riktigt skönt! Jag hörde att det var skönt i vattnet, men jag vågade ändå inte att gå i.

Idag var det Lerumsdagen. På torget var det några utställare och hoppborgar för barnen. Jag blev lite chockad eller förvånad över att det kostade 100:- per barn. Visserligen var det flera olika typer av hoppborgar och kanske fick de hoppa hur länge som helst, men jag reagerade ändå på priset.
Jag och min man tog varsin hamburgare hos Mugwort´s BBQ Shack. Så himla goda de var! Man stod sig rätt länge på en sådan hamburgare. Nästa måltid blev inte förrän vid 8-tiden på kvällen.

Imorgon blir det också en härlig dag. Få se om jag doppar mig då. Isåfall blir det rekord!

5 kommentarer:

 1. Förstår känslan, jag har pluggat idag så varit en del dator. Men har även varit ute.

  SvaraRadera
 2. Myisgt att gå ut och äta tillsammans och så härligt vi haft det, sommar

  SvaraRadera
 3. Håller med om att det inte känns lockande att sitta inne med datorn. Ha en fin dag! :-D Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag sitter väldigt sällan vid datorn nu för tiden, vädret lockar mer ;)

  SvaraRadera
 5. Man vill ju helst vara ute i det fina vädret än att sitta inne! :)

  SvaraRadera