torsdag 12 juli 2018

Träningsbingo

Under mina två första semesterveckor hade jag som utmaning att promenera 1 mil (i ett sträck) varje dag. Den utmaningen är över. Jag funderar nu på att ha månadsutmaningar i form av ett träningsbingo. Det skulle vara väldigt roligt ifall flera hänger på. Det motiverar en mer då. Så här går det till: 16 olika aktiviteter ska utföras varje månad (dvs 4 x 4). Augusti-utmaningen pågår mellan den 1/8 - 31/8. Skriv ut bingobrickan. Markera med ett kryss, när aktivitet är utförd. De flesta aktiviteterna kommer du kunna utföra hemma. Momenten är inte svåra att utföra och det är heller inte meningen. Tanken är att aktiviteterna ska vara enkla, bara för att det viktigaste är att de utförs. När vardagen drar igång igen, är det så lätt att glömma av att röra på sig. Träningsbingo kanske påminner dig till att göra det!

Det bästa är att du inte gör alla 16 moment samma dag, men om du gör ett par samma dag gör inget. Skriv i kommentarsfältet ifall du vill vara med. Alla deltagare kommer att länkas i ett inlägg. När du har fått en full bingobricka, skriv en kommentar hos mig. Personen som först blir klar med bingobrickan, kommer få ära och berömmelse på bloggen!

Anmäl dig nu i kommentarsfältet!!


16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Så kul att du är med! Om du vill, kan du dela med dig av träningsbingot på din blogg. Det är kul ifall så många som möjligt hänger på!

   Radera
 2. Nej vilken kul idé!! Och BINGO btw! Har gjort andra raden vågrätt under den här veckan, hihi! Kram fina <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du hänga på augusti-utmaningen?

   Radera
 3. Kul med träningsbingo. Augusti börjar jag mitt nya jobb,så kommer nog fokusera mest på det :)

  Ja ystad saltsjöbad är så mysigt, hoppas du kommer dit någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att du ska fokusera på det nya jobbet! Vad är det du ska göra?

   Radera
 4. Hoppas du får en härlig söndag :)

  SvaraRadera
 5. Jag skall jobba kvar i särskolan, fast en skolan 10min hemifrån istället för 35min som nu. Skall ha en klass 1.

  SvaraRadera