söndag 19 augusti 2018

En resa bak i tiden

Marstrand
Igår åkte jag till Marstrand på grund av att det är sekelskiftsdagar där under denna helg. Jag tvekade lite grand om jag skulle åka, på grund av att det såg ut som att det skulle börja regna. Jag slapp regn på Marstrand, så det var väl tur att jag åkte ändå.

Oscar II och Victor Ankarcrona
Det blev en liten resa bak i tiden. Kungen Oscar II kom till Marstrand med Victor Ankarcrona. Jag har inte läst på så noga om denna kung, men jag vet att han hade en anknytning till Marstrand.

Uppträdanden
Det var en del uppträdanden och flera var klädda i tidsenliga kläder. 

Häst eller bil?
Så gott!

Jag tog bland annat en liten fika i Sinnenas Trädgård. Jag var scout och sedan scoutledare, när jag var yngre. Då gjorde man ofta krabbelurer och här serverades det och blev tvungen att ta det som fika. Så goda de var, men jag tycker allt att de blir godare om man vänder dom i socker.  Säger ni krabbelurer eller skrabbelucker?

Se gärna filmen, som jag har gjort.

2 kommentarer:

 1. Så härliga bilder, skönt du slapp regn :)

  Krabbelurer säger jag! :)

  Tack vi är supernöjda med tvättstugan :)

  SvaraRadera
 2. Men så trevligt! :D

  Följer dig tillbaka :)

  SvaraRadera