lördag 22 september 2018

Septemberboxen 2018

Septemberboxen

Jag är så nöjd med Loddos senaste box! September-boxens innehåll föll mig i smaken.

Grumme golvvåtsmoppar Dessa passar Grummes flatmopp, men de fungerar också för att snabbt torka av golvet för hand. Så smart!

Smakis Fruktis Denna dryck är utan tillsatt socker och är också helt utan tillsatta sötningsmedel. den är otroligt god!

Friggs majskakor med chiafrön och havssalt finns nu även som ekologisk variant. Jag har tidigare ätit riskakor, men nu har dessa fantastiska majskakor blivit mina favoriter. Gott och bra mellanmål, helt enkelt.

Friggs majskakor med chiafrön och havssalt finns nu i en praktisk portionsförpackning.  Enklare att ta med i väskan till träningen eller utflykten.

Compeed skavsårsplåster. Det enda som hjälper mot skavsår!

Luxurious Volume Thouchably Jag har inte testat denna hårprodukt ännu, men den ska ge håret naturlig volym.

Colour Catcher är tvättdukar som förhindrar att kläderna missfärgas. Colour Catchers läggs inne i tvättmaskinerna bland textilierna. Tygerna behåller sina klara färger.

GUM Soft-Picks Advanced Dessa är otroligt bra till att rengöra effektivt mellan tänderna. Dessa har jag använt en längre tid och jag tycker att dessa är toppen!

ProPud En proteinpudding med smak av chokladboll. Den är otroligt god!!!

Nocco Caribbean God energidryck i snygg burk!

Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

3 kommentarer: