söndag 14 oktober 2018

Matbilder

Idag har vi varit på Fars Hatt för att fira pappa som fyller år imorgon, måndag. Mina bröder och delar av deras familjer plus jag och min man firade pappa. Vi åt fantastiskt god mat och jag är fortfarande mätt, trots att det har gått 6 timmar sedan vi åt.

Räkmousse med avokado, rödbetsskott och pumpernickel

Kalvnoisette med gräddkokta murklor, varma primörer och hasselbackspotatis
Fantastisk dessertbuffé!

Jag hoppas att ni har haft en underbar helg och har njutit av det vackra vädret!

6 kommentarer:

 1. Men åååh vad allt såg gott ut :D Älskar räkor :D

  SvaraRadera
 2. Å där åt vi i somras när mannen fyllde år, så
  God mat

  SvaraRadera
 3. Oj så gott allt ser ut, min pappa fyller imorgon 👍😃

  SvaraRadera
 4. Maten såg verkligen smarrig ut :)

  SvaraRadera