lördag 10 november 2018

Måste till IKEA!

Jag vill ha!
Åh, vad jag känner för att åka till Ikea! Nu var det ett tag sedan vi var där. Egentligen behöver vi ingenting, men ändå finns det ett par saker jag gärna skulle vilja ha. Handdukar blir rätt slitna och äckliga efter ett tag, även om de tvättas regelbundet. Vårt duschdraperi är rätt äckligt nu, även om vi har tvättat det. Det är dags för ett nytt! Lyckohjulet vill jag ha på jobbet. Det finns roliga övningar man kan göra med det. Ont om krukor som passar till de blommor vi har, så visst behöver vi fina krukor. Doftljus är kul att ha! Nu vill jag att hela lägenheten ska dofta jul.Kanske får det bli ett besök på IKEA imorgon.

12 kommentarer:

 1. Ja, ibland behöver man fräscha upp saker och ting lite :)

  SvaraRadera
 2. Man lyckas alltid plocka på sig en massa där inne, trots att man inte skulle ha något från början, haha ;)

  SvaraRadera
 3. Tycker ärt mysigt och åka till ikea, även om man inget behöver :) Jag skall dock åka dit imorgon för jag behöver saker (massor) så vi får se hur mysigt det blir haha

  SvaraRadera
 4. Vi har köpt två såna hjul till min förskola. Dom kommer väl till veckan, tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilka sätt använder ni dessa lyckohjul?

   Radera