söndag 4 november 2018

Resa till Rom

Lasagne
Idag träffade jag bästa tjejgänget. Vi brukar försöka träffas regelbundet och idag var det då dags igen. Vi blev bjudna på god lasagne med sallad.

Bokning av lägenhet
Sedan var det då dags för det viktigaste för dagens träff.  Vi bokade nämligen lägenhet och flyg. Det blir en vårresa till Rom och det ska bli hur roligt som helst! För fem år sedan var vi i Barcelona.  Läs här. 

Lammstek

Under tiden jag var iväg och träffade mina väninnor, lagade min man till en lammstek. När jag kom hem från tjejträffen, tog vi med hos lammsteken hem till svärföräldrarna. Potatisgratängen och salladen var klar, så det var bara att sätta sig till bords. God mat igen!

Det känns nästan som om jag bara har ätit en massa god mat denna helg, men varför inte?! Imorgon startar skolan igen för eleverna, som har haft en veckas höstlov. Planeringen är klar och matteböckerna är rättade, så välkommen vecka 45.

4 kommentarer:

  1. Men guuu vad underbart!! Hoppas verkligen ni får det BÄST!!! <3

    SvaraRadera
  2. Kul med en vårresa och se fram emot :)

    SvaraRadera
  3. gud va skönt med en resa att se fram emot !!

    SvaraRadera