torsdag 29 november 2018

Sjukstuga

Host!!

Nu har jag åkt på det. Host, snörvel, prosit! Det började med ont i halsen, en matt känsla i kroppen och sedan kom snoret. Jobbigt! Det känns som att jag har lite feber, men har jobbat ändå. Att behöva överlämna en planering är inte så enkelt via telefon. Jag vet var jag har allt i mina "organiserade" högar och jag har kanske de rättade böckerna hemma.  Det blir så krångligt, även om man egentligen borde vara hemma och vila. Sedan är det inte så enkelt att få en vikarie. Jag tror att det är ett allmänt problem på de flesta skolorna.

Nu går jag och lägger mig.

4 kommentarer:

  1. Det är så tragiskt att det ska behöva vara så, att man inte kan få vara sjuk utan att man "ställer till det". Jag har själv varit hemma två dagar pga feber, förkylning, hosta och snorig näsa. Jag hade tur ändå, har inläsningsdag för studier på onsdagar och en annan lärare har ansvaret i klassen. På torsdagar jobbar jag och denna person tillsammans i gruppen. Så vikarieproblemet löste sig enkelt (denna gång). Krya på dig! =)

    SvaraRadera
  2. Usch, så tråkigt. Hoppas att du är bra nu ♥

    SvaraRadera