måndag 14 januari 2019

Godkänd efter 26 år

Heja mig!!!!
Det är snart 26 år sedan jag tog körkort. Helt otroligt vad tiden går! Jag tycker att jag är bra på att köra, men det finns saker jag helst undviker. Jag hatar exempelvis att fickparkera eller att starta bilen i en brant backe. Jag är heller inte så förtjust i att köra i mörker eller när det snöar.

Efter att jag såg denna video, var jag själv tvungen att svara på teorifrågorna, Av 65 frågor, krävs det att man har 52 rätt för att bli godkänd. På ett flera frågor chansade jag. Jag lyckades ändå få 53 rätt av 65. Det är gratis att svara på demofrågorna och man behöver inte registrera sig. Det skulle ju vara roligt ifall du också svarade på frågorna. I kommentarsfältet kan du svara på hur många rätt du fick (om du vill förstås!). Svara på frågorna ---> KLICKA HÄR!!

48 kommentarer:

 1. Vad kul! Jag tycker att alla med körkort borde hålla sig uppdaterade, finns många som haft körkort i 30+ år som knappt kan köra bil hahah.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Köra på halkbanan borde jag göra igen.

   Radera
 2. Jag har haft mitt körkort i 10 år men ska med gå in och testa... Kan tänka mig att det är många gånger man får gissa haha

  SvaraRadera
 3. Oj vad kul!! Känns som jag nyss tog mitt körkort, men snart har jag haft de i 2 år, galet ändå. Kan inte heller fickparkera. Så många som försökt lära mig, har till och med råkat köra in i en bil när jag skulle prova, heh. Men det är nog det enda jag inte kan(lite mallig). Kram<3

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att testa sina kunskaper såhär i efterhand! Jag är rätt säker på att jag inte får godkänt 🙈 men ska nog göra testet för att kolla

  SvaraRadera
 5. Känner mig tveksam till att jag skulle klara det där, har inte tagit en körlektion i mitt liv:P

  SvaraRadera
 6. Jag har haft mitt körkort nu i 5 år och jag måste erkänna att jag oxå undviker att fickparkera haha. Köra i mörker är något jag inte heller tycker om men lär mig mer att göra det för varje år som går 😅 ska se om jag skulle klara frågorna idag 🙈

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att du blev godskänd att se att du har kvar det teoretiska

  SvaraRadera
 8. Grattis 😊att du kommer ihåg bra jobbat 😊

  SvaraRadera
 9. Det är ju bra ju :D Tror det är väldigt nyttigt att testa sig lite då och då bara för att uppdatera allt! Jag började men orkade inte slutföra testet.. Har inte bilkörkort men tycker jag kan reglerna och så hyfsat bra ändå :)

  SvaraRadera
 10. Åh men gud vad roligt, jag ska helt klart in och testa. Jag har inte körkort så det här ska bli kul haha. Jag fick 27 av 65, helt okej ändå för att inte ha körkort :)

  SvaraRadera
 11. Gud vad tiden springer , men grattis till 26 år med körkortet

  SvaraRadera
 12. Fickparkera har jag hört många säga är svårt. Som jag själv inte har kortkort så kan jag inte uttala mig om de. Kan bara tänka mig att vissa saker är svåra och lite läskiga

  SvaraRadera
 13. Bra jobbat hörru du 👍 Fickparkera har jag inte ens gjort någon gång under alla år jag haft körkort. Undviker det så mycket jag kan, haha. Jag ska också in och testa.

  SvaraRadera
 14. Grattis! :) jag hatar också att fickparkera det gör jag inte och jag kommer aldrig göra det heller haha 😂😂

  SvaraRadera
 15. Älskar att göra sånna test och se om kunnskaperna fortfarande sitter :)
  Fickparkera är jag oxå helt värdelös på... jag kan, men jag blir så stressad när jag inte sätter det och måste göra det om och om och om igen innan jag kommer in bra... hahaha!!!

  Ha en fin kväll,

  kram kram

  SvaraRadera
 16. Härligt att bli godkänd som ett mini test efter såhär lång tid!! Fick mitt körkort för 2 årssedan och jag vet mkt väl att jag idag inte skulle klara av teoriprovet

  SvaraRadera
 17. Åhh vad roligt grattis till 26 år med körkortet och grattis till att du blev godkänd :)

  SvaraRadera
 18. Vågar mig nog inte på det där faktiskt, haha kör bil ofta men vet i sjutton om jag fixat teorin idag ;). Haft körkort sedan 2007 :)

  SvaraRadera
 19. Grattis till 26 år med körkortet!😊 Ja jistanes vad tiden går! Det var åratal sen jag också tog körkort, så det har hunnit bli hur många mil som helst på vägarna😊

  SvaraRadera
 20. Kul att man kan göra såna tester gratis på nätet :) Skönt att du fortfarande skulle klara provet :)

  SvaraRadera
 21. Vad roligt! Och viktigt! Att du kan reglerna efter alla dessa år. Tror min sambo fick göra om teoriprovet sju gånger innan han klarade det, skulle jag be honom att göra det idag skulle han definitivt inte klara det.

  SvaraRadera
 22. Bra att kunskaperna hållit i sig. :)
  Jag har ännu inte körkort, har inte riktigt behövt, men övningskörde ett tag förut. Tycker såna här tester är riktigt bra att göra!

  SvaraRadera
 23. åh jag mååååste ta tag i mitt körkort. Är snart 30år och har inte ens börjat.

  SvaraRadera
 24. Det är bra jobbat! När jag testade för ett tag sen blev jag icke godkänd. Förvånar mig dock inte.. haha!!

  SvaraRadera
 25. Jag har haft mitt i 3 år och älskar att fick parkera haha!! dock har jag tränat på det en del eftersom jag bara fick testa en gång på körskolan och övnings körde aldrig hemma. Men att starta i uppförsbacke eller stå på dragläge i en brant backe det undviker jag!

  SvaraRadera
 26. Jisses jag vågar inte ens gå in och testa. Grymt jobbat av dig!!

  SvaraRadera
 27. Vad kul att du fick så många rätt! 😊

  SvaraRadera
 28. Fickparkera är inte min starka sida, men nu efter dryga 30 år lyckades jag fickparkera perfekt för någon vecka sen. Man behöver nog repetera detta med teorin för jag tror aldrig att jag skulle klara det idag.

  SvaraRadera
 29. Men vad roligt att man kan testa. Tror inte jag hade blivit godkänd. Ska nog testa senare i veckan.

  SvaraRadera
 30. Åh, jag som har suttit och pratat hela dagen om att det börjar bli dags att ta tag i det där körkortet på allvar. Det här kanske är ett tecken ;)

  SvaraRadera
 31. Åh va roligt att du fortfarande kommer ihåg så mycket ☺️

  SvaraRadera
 32. Superbra att uppdatera sig och bra att man kan göra det gratis och du hade ju koll =D

  SvaraRadera
 33. Grattis till dig! Man borde testa då o då så man blir påmind. Själv firar mitt körkort 10 år i år.

  SvaraRadera
 34. Grattis att du klarade de ju! Har inte körkort och verkar som teorin är jättesvår men härligt att du äntligen klarade de :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu klarade jag ju teorin när jag tog körkortet för 26 år sedan, annars hade jag ju inte haft körkortet.

   Radera
 35. Kul!
  I december 2017 gjorde jag teorin. Klarade den på första omgången. Men.. uppkörningen däremot. Kuggade första, andra och tredje. Har nu lagt det på hyllan ett tag (hm.. ett tag? Ett år snarare..)

  SvaraRadera
 36. Herregud jag är sååå dålig på skyltar och regler 🙈🤣🤣 Vågar fasen inte göra det... trots körkort 🤣🤣

  SvaraRadera
 37. Va kul att testa sig, bra att ha koll om man kan allt. För mig var det 19 år sedam jag tog körkort, shit vad tiden går 😮

  SvaraRadera
 38. Jag har inget körkort och vill inte ha heller :)

  SvaraRadera