onsdag 23 januari 2019

Väntar på svar

Yes, nu har jag gjort det!! Jag har mailat hundcoachen Fredrik Steen, eftersom jag ville ställa honom ett par frågor. Jag tror inte att han kommer att svara på mailet, men någonstans inom mig finns en förhoppning om att Fredrik svarar.
För oss är Balder världens finaste och den mest kärleksfulla hund som finns. Dock är det lite jobbigt att ibland behöva planera hundpromenaderna. Hundpromenaderna är som bilkörning. Jag kollar åt alla håll ifall jag ser joggare, hundar och andra gående. Möter vi en joggare exempelvis går jag åt sidan med Balder, för att han inte ska göra något utkast. Då är det inga problem alls. Möter vi en annan hund, så skäller Balder ganska mycket, men har jag sett den andra hunden på håll och kunnat gå undan innan mötet, är det inga som helst problem. Men ska mina hundpromenader alltid behöva likna bilkörning?

Sötaste!

Hoppas man får svar!

52 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna att ni får svar!

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé att maila honom. Jag håller tummarna för att du får svar och bra hjälp :)

  SvaraRadera
 3. Drygt när man har problem som man inte riktigt vet hur man ska bemöta! Hoppas du får bra svar!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får svar! Vore ju spännande med hjälp från en coach. Jag förstår att det måste kännas omständligt att inte bara kunna gå på promenad som vanligt.

  SvaraRadera
 5. Ååh vad spännande om du får svar, hoppas verkligen det. Men jag upplever nog samma, man måste alltid ha uppsikt, dock har jag inte samma problem med att mina hundar gör utfall mot joggare men när de kommer till hundar brukar jag försöka ha nått roligare att distrahera dem med. En boll eller godis tex. Hoppas du får hjälp. Kram!<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Godis brukar många gångar vara en räddning!

   Radera
 6. Knepigt men problemen men jag hoppas du får svar så du kanske kan få lite hjälp,

  SvaraRadera
 7. Jag håller tummarna att han svarar, det finns väl något program på tv:n, dogwhisper eller något sånt. Kan du kanske få knep därifrån så länge? Äsch jag vet inte, bara funderar ❤

  SvaraRadera
 8. Får verkligen hoppas att ni får svar då! :D Håller alla tummar & tår!

  SvaraRadera
 9. Det låter som ett väldigt begränsande problem. Jag hoppas att du får svar och att du får hjälp.

  SvaraRadera
 10. Hoppas verkligen du får ett svar och ett bra sådant! Så jobbigt att behöva planera och vara steget före varje promenad :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan dock slappna av mer när Balder är lite trött.

   Radera
 11. Hoppas du får svar :), förstår att sånt där inte är speciellt kul.
  Du din blogg ser lite konstig ut för mig? Allt är åt vänster?

  SvaraRadera
 12. Jag håller tummar och tår att du får svar på mailet ❤

  SvaraRadera
 13. Vad bra att du har skrivit till honom, hoppas verkligen att du får svar :)

  SvaraRadera
 14. Jag hoppas att du får svar på på din fråga. Jag kan tänka mig att det är jobbigt att behöva åka långt för att gå en promenad med Balder.

  SvaraRadera
 15. Oj,vad jobbigt! Jag hoppas att du får svar! Här har vi en liten studsboll som gärna blir lite avvaktande först när hon möter anrda hundar, men så fort vi kommer nära vill hon bara busa. Oavsett storlek!

  SvaraRadera
 16. Åh! Hoppas ni får svar 😍

  SvaraRadera
 17. Gud vad jobbigt att han är sån. Jag vet hur det är att ha en hund som man får jobba med det krävs extremt mycket tålamod. Jag kan faktiskt ha några tips om det är så att han inte svarar haft en hund som gjort utfall på cyklar och mopeder. Hoppas verkligen du får svar annars kan jag dela med mig av lite tips bara att skriva till mig isåfall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Det ska jag lägga på minnet!

   Radera
 18. Hoppas ni får svar :) Inte roligt att man ska vara tvungen att vara uppmärksam hela tiden när man vill koppla av på promenad med sin hund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det. Det hade varit skönt att slippa vara skärpt hela tiden.

   Radera
 19. Hoppas ni får svar och att allt ordnar sig för vovven , så fin

  SvaraRadera
 20. Hoppas att du får ett svar så ni kan lösa att han inte skäller!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är inte odräglig om jag lyckas avleda honom i tid.

   Radera
 21. Hoppas verkligen på att du får svar!!! :)

  SvaraRadera
 22. Hoppas verkligen att du får svar. Ett tips är att göra som jag gjorde med vår tidigare hanhund. Jag lät en vän filma oss i situationer som uppstod och analyserade sen bägges kroppsspråk men främst de signaler jag omedvetet gav honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen bra tips!! Jag behöver säkert tänka på mitt kroppsspråk.

   Radera
 23. Oj låter jobbigt, men det är väl så med alla hundar, eller? Min pappas två schäfrar är rätt jobbiga att gå ut med samtidigt kan jag lova, haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan hundmöten, så är inte promenaderna det minsta jobbiga. Jag får hela tiden bara vara ett steg före. Då funkar det, men det hade varit skönt att slippa.

   Radera
 24. Hoppas du kommer få svar. Alltid bra att få hjälp av en expert

  SvaraRadera
 25. Vi får hålla tummarna att han ger dig svar 🙂

  SvaraRadera
 26. Men så bra att du ber om hjälp till det finaste du har! Jag håller tummarna för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart man får göra!! Balder är inte hopplös, men det hade såklart varit skönt att slippa planera promenaderna.

   Radera
 27. Åh, spännande med coach! Hoppas att du får den hjälp du söker :)

  SvaraRadera
 28. Hoppas att du får svar, hade varit kul att läsa vad han skriver isåfall och ger för råd. Vi har en liten ettrig hund som jämt skäller här, tröttsamt men nu är han 12 år och för gammal att lära tror jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade varit kul att få svar! När vi planerar promenaderna, så fungerar promenaderna bara fint. Men det hade såklart varit skönt att inte behöva tänka på var man går.

   Radera
 29. Ohh hoppas att han svarar och det är förmodligen några enkla knep som man kan göra. Vi brukade hålla en godis precis vid nosen på Bellman då fokuserade han på den, men det har ni säkert redan testat och det kan man ju inte göra om det är ngn som kommer spontant

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi planerar promenaderna, så funkar det. Och godis brukar också funka, men det hade varit skönt att slippa avleda Balder under hundpromenaderna.

   Radera
 30. Han är ju verkligen söt din balder <3 Hoppas han svarar så att du kan få lite råd och tips så du kan få lugnare promenader :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare att jag är ett steg före, så funkar promenaderna, men det hade varit skönt att slippa.

   Radera
 31. men så spännande! Hoppas att han svarar så han kan hjälpa dig med att få promenaderna att fungera bättre :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Promenaderna fungerar bra, så länge jag är ett steg före, men det hade varit skönt att slippa det.

   Radera
 32. Fin han är. Hoppas det löser sig.

  SvaraRadera
 33. Hoppas du får svar så att du kan få tips & råd 🌸

  SvaraRadera
 34. hoppas du får bra hjälp jätte fin hund:)

  SvaraRadera
 35. Håller tummar och tår att han svarar på dina frågor =) hoppas du får den hjälp du behöver

  SvaraRadera
 36. Det finns en annan hundtränare som heter Lilly Norfeldt, testa att höra av dig till henne och se om du kan få hjälp. Tror det är stor chans att du får svar där :)

  SvaraRadera