söndag 3 mars 2019

Dagens fråga

Det blev visst tre frågor
Brukar ni "gå tillbaka" till bloggar, som ni har kommenterat, för att se ifall ni har fått svar på er kommentar? Jag brukar inte göra det själv, för jag tycker det är svårt att hinna med och det är svårt att komma ihåg vilka man har kommenterat. Jag vet att man, som bloggare ägnar mycket tid, till att läsa kommentarerna och även kanske ge svar på dessa. Är det ofint att inte kolla om man har fått svar? Om jag själv har ställt en fråga till en bloggare, så uppskattar jag att få svaret på min egna blogg. Annars kan det vara svårt att komma ihåg att kolla upp ifall svar finnes på den andres blogg. Vill du ha ha eventuella svar från andra bloggare på din egna blogg?

Hoppas du svarar på frågorna i kommentarsfältet!
HA EN FIN SöNDAG!

42 kommentarer:

 1. Jag går inte tillbaka till bloggen för att kolla om jag får svar på min kommentar. Jag brukar svara på frågor i nästa inlägg som jag skriver. För oftast så brukar jag få liknande frågor.

  SvaraRadera
 2. Jag svarar alltid alltid alltid på kommentarer som jag får i min blogg, men jag går inte alltid tillbaka till andra bloggar och ser om jag får svar. Och jag tror att alla bloggare förstår att man gör det i mån av tid. Att skriva inlägg varje dag och svara på alla kommentarer man fått kräver mycket tid i sig. Har jag ställt en fråga jag verkligen vill ha svar på går jag dock alltid tillbaka och ser om jag har fått det ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det lättare att svara på kommentarer än att kolla upp svaren på frågor man själv har ställt hos andra.

   Radera
 3. Jag brukar oftast inte inte kolla om det inte är någåt jag frågar ❤️

  SvaraRadera
 4. Intressant fundering! Jag brukar inte gå tillbaka för det är så svårt att komma ihåg vart man har varit om man har kommenterat många bloggar på en dag :)

  SvaraRadera
 5. Jag brukar oftast svara i min blogg och kommer jag ihåg så går jag tillbaka till bloggar som jag har ställt en fråga hos. :-D Kramis

  SvaraRadera
 6. Jag brukar nog oftast inte gå tillbaka för att se om någon bloggare har svaret på min fråga :P Har man tur har man fått svaret till sin blogg :)

  SvaraRadera
 7. Jag brukar gå tillbaka till bloggar om jag hinner inte annars 😊

  SvaraRadera
 8. Är riktigt dålig på att svara på kommentarer, brukar alltid läsa, men inte alltid svara. Jag brukar dock kolla tillbaka då och då för att kika vad de svarat om jag frågat nått jag vill ha svar på. Kram<3

  SvaraRadera
 9. Jag brukar kolla om jag kommer ihåg hihi :) Kram!

  SvaraRadera
 10. Jag gör det då och då, det beror lite på vad jag frågat. Det gillar jag dock med Wordpress för ofta får jag en notis när någon svarat mig på andra WP-bloggar direkt på min sida :)

  SvaraRadera
 11. Jag går aldrig tillbaka till en blogg för se om de svarat på min kommentar , hinner inte :) och jag svarar aldrig på kommentarer i min egen blogg, svarar i så fall hos den som kommenterat för den skall se mitt svar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker också så att ge svar på frågor på frågades blogg, men det verkar inte vara så populärt hos en del.

   Radera
 12. Jag går sällan tillbaka jag med om det inte är något verkligen viktigt eller något som intresserar.

  SvaraRadera
 13. Jag brukar kolla om efter svar om det är något som jag verkligen vill ha svar på. Annars kommer jag inte ihåg det och jag tror inte att den som äger bloggen räknar med en lång konversation ändå. Svarar på kommentarer jag får i min blogg, det är lättare att hålla reda på dem då.

  SvaraRadera
 14. Jag brukar bara gå tillbaka till bloggen om jag ställt någon fråga ❤️

  SvaraRadera
 15. Jag går inte heller tillbaka då det är som en del här säger, Det är svårt att veta vilka man kommenterar om det är många bloggar. Absolut inget man inte förstår, vi som bloggar här förståelse jag har!😊

  SvaraRadera
 16. Jag brukar kolla efter svar om jag ställt en konkret fråga. Annars går jag inte tillbaka. Med blogg.se kommer det upp på en specifik sida om man har fått svar så det är bra.
  Jag vill inte ha svarskommentarer på min egen blogg. Tycker det är störande och "förfular" kommentarsfältet. Kan vara ok om personen kommenterat mitt inlägg först men helst inte.

  SvaraRadera
 17. Jag har börjat svara på kommentarer i ett inlägg jag gör 1 gång/vecka. Blir lättare så ❤

  SvaraRadera
 18. Nä faktiskt inte om jag frågat något viktigt <3

  SvaraRadera
 19. Jag brukar försöka göra det ibland men nu för tiden hinner man inte ens med att svara på sina egna kommentarer haha! Men ska försöka bli bättre på det. Kul med dagens fråga

  SvaraRadera
 20. Jag har gör ibland. Har svårt att hinna med att svara på mina egna kommenterer jag får så kan bara tänka mig hur de är för andra som får fler kommenterer än mig. Dock brukar jag gå tillbkaa, om de är något spicellt inlägg där jag frågat något som jag gärna vill ha svar på :)

  SvaraRadera
 21. Ställer jag en fråga går jag nog tillbaka och kikar

  SvaraRadera
 22. Jag går inte tillbaka för att kolla om någon har svarat på min kommentar utan jag får en notis på nouw att den är svarad på för jag kommer aldrig ihåg vilka bloggar jag läst

  SvaraRadera
 23. nä ja svara alltid på de som skriver till mej och så hoppas jag att i på så vis hittar tillbaka till varann o skriver

  SvaraRadera
 24. Jag brukar svara på kommentarer jag får på mina inlägg och vet jag att jag har frågat något brukar jag gå tillbaka till personen och se vad den har svarat. :)

  SvaraRadera
 25. Nej jag kollar inte. Men om jag skrivit en väldigt lång kommentar eller skrivit nåt särskilt, då kollar jag nästa gång jag är inne på bloggen

  SvaraRadera
 26. Näe brukar jag faktiskt inte göra, det blir så att man släpper det liksom då man går där ifrån, om det då inte är så att det är ngt man verkligen vill veta då. Det som är skönt inne på nouw är att man får notiferingar då ngn skriver där jag kommenterat så då kan jag se det inne på bloggverktyget, då beh jag inte klicka in mig på bloggen igen utan jag ser det under ett nyhetsflöde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så smart att kunna se under nyhetsflödet!

   Radera
 27. Om de är via Nouw och jag får avisering om de så brukar jag göra det men mitt huvud snurrar hela tiden med tusen tankar så glömmer så lätt bort 😅

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen lätt att glömma!

   Radera
 28. Om de är via Nouw så jag får aviseringar så brukar jag göra de om jag har tid men i övrigt så har jag tusen tankar hela tiden i huvudet som snurrar så glöms tyvärr bort

  SvaraRadera
 29. Är nog sämst på att kolla om man fått svar på sina kommentarer. Har inte den tiden med att kolla upp det tyvärr. Kollar igenom mina egna kommentarer man fått!

  SvaraRadera
 30. De bros på vem jag kommenterar hos. Men ibland så gör jag de och andra gånger nej hihi

  SvaraRadera
 31. Jag tycker det ör kul o se vad andra svarar så ibland går jag tillbaka o kolla 💕

  Michelle

  SvaraRadera
 32. Jag önskar att jag kollade mer om jag fått svar på min kommentar hos andra bloggare, men det finns tyvärr ingen tid till det mellan att själv blogga, kommentera andra och få så mycket tid med familjen som möjligt 😊

  SvaraRadera
 33. Om jag ställt en fråga som jag gärna vill få svar på så går jag absolut tillbaka. Önskar själv jag han svara på fler kommentarer än jag gör idag

  SvaraRadera
 34. Jag brukar göra det ibland, om jag frågat nät speciellt :) På min portal får man en notis om någon svarar på ens kommentar, så där ser man det enkelt, så annars om någon från en annan portal ställt en fråga åt mig brukar jag försöka svara på dens egna blogg så att det verkligen ser svaret :)

  SvaraRadera
 35. Ibland går jag tillbaka, men inte alltid!

  SvaraRadera