lördag 30 mars 2019

Vårsol och Rom


I onsdags hade vi ett fantastiskt härligt väder här! Solsken och härlig värme. Jag tror vi hade +15°C. När man kom hem från jobbet, ville man helt klart inte in och sätta sig.  På onsdagskvällen valde jag och min man fixa middagen ute. 


Vi tog den närmsta grillplatsen med vindskydd och startade grillningen. Goda korvar med bröd blev middagen. Korv och bröd blir aldrig så gott som just i skogen! Det hade aldrig smakat likadant i köket.  

Kolla tungan!
Det fina vädret fortsatte nästa dag, men det blåste en del. Det blev en promenad med Balder vid sjön Aspen. Vi promenerar oftast i skogen och just därför är det skönt att gå någon annanstans ibland. 

Ut på landet

Idag blev det en tur ut på landet. Jag skulle hem till en gammal klasskamrat. Vi är några från grundskolan, som startade en syjunta och har sen dess träffats regelbundet. Skillnaden nu är att ingen varken syr eller stickar.

Vilken god efterrätt!!
Resa till Rom

Den största anledningen till att vi träffades idag var för att planera vår resa till Rom lite närmare. Idag har vi bokat guidade turer och vi har bokat boende. Det ska bli så roligt att ras till Rom! Jag har aldrig tidigare varit i Italien, så jag ser särskilt framemot denna resa. Om du har några tips att ge om Rom, skriv dessa i kommentarsfältet. 


Ha en fortsatt trevlig helg!!2 kommentarer:

  1. Har aldirg varit där. Men skulle gärna vilja åka dit. hoppas det blir lyckat. Och planeringen är ju minst lika rolig.

    SvaraRadera
  2. Rom är jättemysigt, jag var där våren 2011. Kul att ni ska dit :)
    Mysigt med turer ut på landet också :)

    SvaraRadera