måndag 22 april 2019

Påsklovet är över

Påsken är över

Då är påsklovet över för denna gång. Imorgon är det dags att jobba igen efter sköna dagar. Under lovet har det gjorts en del praktiska saker som t.ex. bytt till sommardäck på bilen, gjort besiktning på bilen och tvättat bilen. Sedan har man ätit gott, njutit av vädret, tagit långa promenader med hunden, läst massor och shoppat kläder. Idag blir det en del förberedelser inför morgondagen och det ska tvättas. Lovet har verkligen gått fort, för fort. Men jag vet att veckorna efter påsklovet också går fort och det känns som att man inte hinner med det man vill. Stoppa tiden eller låta den gå?

24 kommentarer:

 1. Är väl snart dags för sommarledighet igen. Tiden går fort. Men du har som sagt hunnit med en del på lovet, skönt. Den där boken vill jag med läsa.

  SvaraRadera
 2. Det har varit samma här. Det har gjorts mkt praktiskt. Sambon har bytt däck och tvättat bilen Så skönt att ha det gjort

  SvaraRadera
 3. Ja dagarna går verkligen fort nu.
  Lite trist för det betyder att sommaren snart är slut och vintern kommer ännu en gång.. haha!! Vet inte om jag är den enda som tänker så, men vintern känns som en evighetsevighet och sommaren bara swishar förbi...

  Ser ut som att du hade ett fint påsklov trots att det gick fort!

  Ha en fin dag,
  kramkram

  SvaraRadera
 4. Härligt att ha haft påsklov men tiden går alldeles för fort. Tycker inte att jag hänger med riktigt. Skulle gärna stoppa tiden om det gick.

  SvaraRadera
 5. Så härligt att du har hunnit med så mycket. Påskhelgen har verkligen gått väldigt fort. Trodde att jag skulle hinna med mer än vad jag har gjort.

  SvaraRadera
 6. Låter som du har haft en bra ledighet så skönt när vädrat tillåter att man kan gå långa promenad <3 skönt att du fått de med bilen klart med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är du? Så tråkigt med anonyma kommentarer!

   Radera
 7. Ja tiden går verkligen fort, speciellt när man är ledig och vädret är njutbart....nästan så man önskar att det var semester redan men jag får snällt vänta tills augusti.

  SvaraRadera
 8. Det låter som att du har haft det helt fantastiskt och fint väder verkar ni har haft också. Jag tycker att vi låter tiden gå så det snart blir sommar :)

  SvaraRadera
 9. Ohh så härliga bilder och ja visst har det varit underbara dagar, nu kom sommaren =D

  SvaraRadera
 10. Dagarna har gått för fort :/ vill ej att min man ska jobba igen

  SvaraRadera
 11. Jag tyckte också alltid att loven gick för fort men precis som du skriver så går det fort fram till sommaren nu☺️

  SvaraRadera
 12. En jobbvecka med endast 4 dagar ;) skönt. Nästa vecka är också 4 dagar jobb :P

  SvaraRadera
 13. Här börjar kidzen påsklovet först nu, jag tänkte hitta på saker med dem, men måste hitta energin först ❤

  SvaraRadera
 14. Åh kan tänka mig att du känner lite dubbelt här. Mitt påsklov börjar på riktigt imorgon med fyra härliga lediga dagar. Vi fick ju så klart lov på skärtorsdagen men då är ju alla lediga :). Du tycks verkligen hunnit med massor under ditt lov :)

  SvaraRadera
 15. Ja det har varig skönt med lite ledighet men nu längtar jag till o jobba igen imorgon 💕

  /michelle

  SvaraRadera
 16. Vad härligt att ha läst mycket. Jag tänkte börja med en bok ikväll ;)
  Håller med om att lovet gått så fort, är ju så skönt med ledigt. Söt vovve!

  SvaraRadera
 17. Boken du har läst som heter syndabocken verkar intressant. Vad handlar den om? Skönt att få massa saker gjorda som man kanske inte hinner annars. :)

  SvaraRadera
 18. Va himla skönt att få så mycket gjort & ja vädret har ju verkligen varit så himla fint 😃

  SvaraRadera
 19. Skönt att fått såna där saker gjorda som att besikta bilen :) Det låter som att du har haft en bra ledighet :) Jag tycker också tiden går sjukt fort :P

  SvaraRadera
 20. Det är alltid skönt att få med gjort när man är ledig och har tid ! Och tyvärr går dagarna för snabbt

  SvaraRadera
 21. Det är så skönt att bocka av prickar på-att göra listan. Jag har också läst massor, just nu läser jag Har jag en dålig dag så kanske någon dör av Christian Unge.

  SvaraRadera
 22. Men åh vilken fin vovve!! :) Vad har du läst för något? Har precis läst klart min bok så letar efter nått nytt att bita tag i.

  SvaraRadera
 23. Påsklovet är över här också, men vi ser fram emot den röda dagen nästa vecka ;)

  SvaraRadera