lördag 18 maj 2019

Vad har hänt?

Jag har ju inte varit särskilt aktiv på bloggen den senaste tiden, men jag vet att det kommer bli bättre. När min semester börjar, vet jag att jag kommer att blogga ganska så aktivt. Jag har absolut inte tröttnat på bloggen, men jag har inte haft lusten till bloggeriet och jag har väl inte direkt haft något att blogga om. 

Städdag

Vad har hänt sedan sist? Jo, vi har bland annat haft en städdag med bostadsföreningen. Även om det innebär lite jobb, så är det väldigt trevligt att träffa alla grannar vid ett och samma tillfälle. Vi har väldigt trevliga grannar, vilket är väldigt kul.

Vi har varit och firat mitt brorsbarn som har fyllt 17 år. Tyvärr har jag inga bilder därifrån. Men det var ett trevligt kalas med god mat och trevligt umgänge, såklart!
Älskade GeKås!

Förra lördagen var jag på GeKås i Ullared med en god vän. Att det kan vara så roligt att åka till Ullared!! Vi var där i flera timmar och ändå var man inte trött, när man åkte därifrån. Jag köpte mest behövliga saker såsom hundgodis, tvättmedel och rengöringsmedel. Roligast var det att kolla på mobilskal och väskor. Jag kommer att definitivt kolla på samma saker nästa gång också. Längtar redan till nästa GeKås-besök!

Egg Benedict

Idag har vi varit hemma hos min svåger och svägerska för att fira födelsedagar. För första gången åt jag egg benedict. Det var riktigt gott och det var verkligen mättande! Har du ätit det någon gång?

God efterrätt

Efterrätter är alltid det bästa. Idag har jag ätit svenska jordgubbar. Så himla gott det var gott!

Annars har jag jobbat mest, tagit det lugnt på helgerna och jag laddar för att börja träna. Jag måste ta tag i träningen snart igen.  Förstår inte hur lång uppladningsperiod man egentligen behöver. Jag gillar träning egentligen och jag behöver det också, så det borde inte vara så svårt att ta tag idet. Men snart så....

1 kommentar:

  1. Gekås är grejen det, hade väl aldrig trott att jag skulle fastna för det...men så blev det.
    Har väl själv fått upp mitt bloggande lite...men livet kräver ju sitt det också :)

    Ha det bäst nu.

    SvaraRadera